Responsive
website

Studio Apart ontwerpt en ontwikkelt responsive websites die zoekmachine vriendelijk zijn.De bezoekers van jouw website moeten eenvoudig het doel van jouw website kunnen bereiken, op alle schermen! Eenvoudig in beheer en op maat.

Waarom Studio Apart

Om zelf de website te kunnen beheren en te bewerken bouwen wij jouw website in Drupal of WordPress.
Met onze kennis en ervaring hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van e-commerce en content management systemen.

Wie is Studio Apart?

Met ons enthousiast team werken we met veel plezier om samen jouw online ambities waar te maken.
We ontwikkelen voor onze klanten de meest passende en vooruitstrevende oplossingen voor hun website of shop.

Grafische vormgeving
in alle facetten.

Vormgeving

Vormgeving en design geeft meerwaarde aan uw bedrijf en producten. Studio Apart heeft de expertise en contacten met drukkerijen en printbedrijven.

Webdesign

Webdesign en vormgeving kunnen nogal met elkaar in conflict komen. Een beeldscherm leest nu eenmaal anders dan papier. Dat onderscheid kunnen wij vanzelfsprekend aan je leveren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Print

Bij kleine oplagen spelen wij in op de mogelijkheden van print. Gaat het niet om een pallet drukwerk dan zijn wij uiterst scherp in het verzinnen van goede afdrukken in een kleine oplage.

Werken met Studio Apart?


Vanaf het eerste contact kunt je kennis maken met de expertise is op het gebied van internet, drukwerk, programmeer- database kennis en inrichting software architectuur.

Al deze diciplines zijn misschien niet meteen van toepassing op jouw ideeen maar de kennis die er achter zit uiteraard verwerkt in jouw opdracht.

Drupal, Word Press, HTML5